I ovog vikenda višečasovna čekanja na graničnim prelazima

Zbog smene turista, vozači se i danas suočavaju sa zadržavanjima na graničnim prelazima.
I ovog vikenda višečasovna čekanja na graničnim prelazima
Foto: 021.rs
Na Horgošu se čeka više sati i na izlazak i na ulazak u zemlju. Više sati se čeka i na Gradini a duža zadržavanja se beleže na Batrovcima.
 
Na prelazu Horgoš kolona na izlasku iz zemlje je duga tri kilometra, javlja dopisnik RTS-a. Velike kolone su i na ulazu u Srbiju. Putnici kažu da čekaju pet do šest sati da bi stigli do prelaza Horgoš.
 
I preko ostalih graničnih prelaza ne može se bez kraćeg, ili dužeg zadržavanja. Najduže se čeka na Gradini, gde se na izlazu čeka i do tri sata, a na ulazu su zadržavanja oko 15 minuta.
 
Na Batrovcima za ulazak u zemlju čeka se sat i po vremena, a na izlazu 30 minuta.
 
U pravcu Makedonije preko Preševa smanjene su gužve i na tom prelazu trenutno nema zadržavanja.
 
A zbog saobraćajne nezgode na prelazu Gostun formirala se veća kolona, pre nje nije bilo većih čekanja.
  • Zivan

    30.07.2017 11:51
    Dužina čekanja na graničnoim prelazima će se knitnuirano uvećavati, sve dok se ne pređe na putovanja i transport robe železnicom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.