SPC nije dozvolila posetu makedonske delegacije

Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je da nije odobrila posetu državne delegacije Makedonije manastiru Svetog Prohora Pčinjskog, na praznik Svetog proroka Ilije.
SPC nije dozvolila posetu makedonske delegacije
Foto: Pixabay
Informativna služba SPC je, povodom zahteva da zvanična državna delegacija Makedonije na praznik Svetog proroka Ilije poseti manastir Svetog Prohora Pčinjskog sa svojim programima i porukama, saopštila da nadležni crkven organ posetu nije odobrio.
 
Učinjeno je to "iz razloga koji su dobro poznati, a nisu se promenili već niz godina", navodi se u saopštenju SPC.
 
  • Nislija

    01.08.2017 14:20
    @Vlada

    Evo i baba Vange, koja odmah zna koje gde migrirao i odakle piše komentare. Njena uspešnost u pogađanju se odmah vidi u tvrdnji da ne znam latinicu.
  • nana

    01.08.2017 13:31
    zašto?
    e još se s Makedoncima nismo podžapali...
  • Stanko

    01.08.2017 09:53
    Haha
    Makedonska PC se izrugava pravoslavlju. U crkvama i na verskim obredi,a. Gaze PRAVOSLAVLJE. Ne treba dozvoliti ulazak u NASE HRAMOVE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija