Preminuo i drugi radnik fabrike "Milan Blagojević"

Radnik fabrike namenske industrije "Milan Blagojević" u Lučanima, koji je bio povređen pre petnaestak dana u havariji u toj fabrici, jutros je preminuo.
Preminuo i drugi radnik fabrike "Milan Blagojević"
Foto: 021.rs
Kako javlja B92, 26-godišnji M.M. je umro usled naknadnih komplikacija.
 
Podsetimo, M.M. je bio povređen prilikom požara tehnološkog otpada koji se desio 14. jula u fabrici u Lučanima, zajedno s kolegom M.I. (55) koji je preminuo dva dana nakon toga na VMA. M.M. je tada bio teško povređen ali su mu lekari stabilizovali stanje. 
 
Inače, i juče se u istoj fabrici dogodila nesreća, kada su prilikom kontrolisanog požara povređena dva radnika. Jedan je zadobio 35 odsto opekotina po telu, a drugi pet. Oni su juče iz čačanske bolnice prevezeni na VMA i njihovo stanje je stabilno.
  • @student

    03.08.2017 14:28
    Pa beži...
  • student

    03.08.2017 12:08
    Treba bezati odavde glavom bez obzira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.