Zabranjen rad fabrici na Adi Huji, požar možda podmetnut

Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić poručio je da je zbog učestalih požara u Fabrici kartona Beograd doneta odluka da se ona privremeno zatvori, odnosno izrečena je mera zabrane rada fabrike da bi se nesmetano sprovela istraga i utvrdili eventualni propusti u njenom radu.
"Imajući u vidu da postoje indicije da je današnji požar možda i podmetnut, doneli smo odluku da se omogući nesmetana istraga kojom će rukovoditi nadležno tužilaštvo", rekao je Marić.
 
Podsetimo, jedan vatrogasac povređen je u gašenju požara u fabrici na Adi Huji, a detaljnije čitajte OVDE.
  • Novosadjan

    11.08.2017 21:05
    Jel ovaj nazovi strucnjak radi za platu ili koliko ko udeli mozda podmetnut pozar to moze da kaze nepismen covek a ne neko placen, kakvi su im tek portiri i spremacice kad je nacelnik tako pametan
  • Petar

    11.08.2017 19:10
    intuicija
    Da preduhitrim naslovnu stranu rezimskih tabloida .'' Radi se o podloj, smišljenoj i sinhronizovanoj akciji propalih dosovaca.''

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.