Oko dva sata na Horgošu i Batrovcima, putevi mokri i klizavi

Saobraćaj kroz Srbiju povećanog je intenziteta, a zbog mokrih kolovoza i mogućih odrona na putevima neophodna je opreznija vožnja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Zadržavanja na naplatnim rampama su do 10 minuta, ali se očekuju veći promet vozila i duža čekanja tokom dana.
 
Prema podacima Uprave granične policije, na izlazu iz Srbije na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš zadržavanja su oko dva sata, zbog čega se savetuje korišćenje alternativnih prelaza. Na ostalim prelazima moguća su zadržavanja od oko 30 minuta.
 
Zbog radova na autoputu Beograd-Niš kroz Beograd u oba smera na potezu od petlje "Lasta" do Autokomande privremeno će biti zatvorene leve trake.
 
Na autoputu Subotica-Beograd saobraćaj se u zoni Novi Sad-sever preusmerava u levu traku. Radovi će trajati do 30. septembra.
  • Zivan

    13.08.2017 14:43
    narod je stvarno pošašavio; rizikuje vožnju po klizavici, još satioma čeka na granmičpnim prelazima, a sve bi bilo lakše i jednostavnije kada bi se setio voza...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.