Firma za popravku računara dobila da betonira trim staze u Požarevcu

Zemljane radove i betoniranje trim staze u Požarevcu radiće preduzeće koje se bavi popravkom računara i periferne računarske opreme, navodi se u odluci o javnoj nabavci koju je raspisao grad Požarevac.
Gradska uprava Požarevca raspisala je javnu nabavku, a preduzeće "3M Elektronika" iz tog grada izabrano je kao najpovoljniji ponuđač i sa njim je zaključen ugovor, navodi se na gradskom sajtu.
 
Ponuda preduzeća "Biodekor doo", u čijem je delokrugu hortikultura i dekoracija, odbijena je jer nisu dostavljena sredstva finansijskog obezbeđenja.
 
Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena, a procenjena vrednost radova je 416.666 dinara bez poreza na dodatu vrednost.
 
U opisu i vrsti radova stoji da je "potrebno iskopati zemlju za temelje, betoniranje temeljnih stopa, nabavka mrvljene cigle za trim stazu, prevoz mrvljene cigle, nasipanje trim staze i nabijanje".
 
Radovi se izvode na Čačalici i ergeli "Ljubičevo" i na svakoj lokaciji se radi po devet temelja za fitnes sprave.
  • Davke

    23.08.2017 09:49
    Nije problem
    Poenta i jeste u tome što je čovek prihvatio da radi za manje pare nego oni kojima je to delatnost. Uzeće ljude koji to znaju da rade i obaviće posao kako treba. Neki problem?!
  • Dipl. inz

    22.08.2017 14:18
    @Morate To prosto nije tacno. Jos od 2000. izmenama raznih zakona, projektovanjem i izvodjenjem gradjevinskih radova, moze da se bavi bukvalno svako, trgovac , pekar , mesar ili bilo koja registrovana delatnost.
  • Morate

    22.08.2017 12:46
    znati
    Morate znati da je ova vlast izmenila Zakon o javnim nabavkama i uslove za učešće u javnim nabavkama, pre je pisalo u obaveznim uslovima "da je ponuđač registrovan za delatnost koja je predmet nabavke", sa novim izmenama Zakona koje je usvojila SNS vlast to je promenjeno u uslov "da je registrovan kod nadležnog organa", znači delatnost je izbačena.
    Tako da vam sad npr. za nabavku računara posao može dobiti obućarska radnja, ako podnese bolju ponudu.
    SRBENDIJA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija