Za pomoć u Makedoniji obratiti se Konzularnom odeljenju MSP-a

Gradjani Srbije u Makedoniji u slučaju nezgode ili drugih problema za pomoć mogu da se obrate konzularnom odeljenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije.
U Ministarstvu spoljnih poslova je rečeno da je uobičajena praksa da je u slučaju nezgoda, povreda ili smrti konzularno odeljenje Ministarstva nadležno za pomoć srpskim državljanima.
 
Broj telefona Odeljenja za konzularne poslove je 011/306-8268, a gradjani se mogu obratiti i na mejl: okp@mfa.rs.
 
Celokupno osoblje ambasade iz Makedonije povučeno je, jer su, kako je rečeno, "nadležni organi pružili dokaze o veoma ofanzivnom obaveštajnom delovanju protiv organa i institucija Srbije".
 
Zaposleni u ambasadi koji se bave konzularnim poslovima vratiće se u Skoplje sledeće nedelje, rečeno je u Ministarstvu spoljnih poslova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija