Maloletnici vozili audi, poginuo četrnaestogodišnjak

Četrnaestogodišnji dečak poginuo je udesu koji se oko 2:45 ujutru dogodio u Pržarskoj ulici u Vranju.
Vozilo marke Audi, vranjskih registracionih tablica, vraćalo se ka gradu iz smera Pržara i uletelo u dvorište jedne od kuća u Ulici Pržarskoj. Za volanom je sedeo takođe 14-ogodišnji dečak iz Vranja. 
 
"U vozilu su, inače, bila trojica maloletnika. Dvojica su povređeni, a na mestu putnika poginuo je dečak od 14 godina", saopštio je portparol vranjske policije Dragan Stamenković.
 
Jedan od dvojice teško povređenih prebačen je u vranjski Zdravstveni centar, a drugi u Klinički centar u Nišu.
  • Jovana

    24.08.2017 15:45
    Ja mislim da njihovi roditelji treba da idu u zatvor.... sta ce deca od 14 godina u 3 ujutru na ulici?!
  • Crowley

    24.08.2017 13:47
    Strozije kazne za okrivljene
    Sa 14 godina u 03:00 ujutru i roditelji se ne pitaju gde su? I posle neko drugi kriv! Znali su sta moze da se desi cim su seli u auto. Niko me ne moze ubediti da sada neko sa 14 godina ne zna posledice takve voznje. Znaju sve pogresno, igrace u svim klubovima, sta je moderno obuci, najnovije Nike patike, da se tuku, da lazu, da sa 13 abortiraju, a ne znaju da tek sa 18 godina i vozackom dozvolom smes da vozis. Ma daj. Sve dok ne bude sve vise ovakvih udesa i dok pola ne pogine ili ostane nepokretno nece se uozbiljiti. Pa ni tad. Izgleda da se uci samo na svojim greskama. I kao maloletnici, nece ici ni u zatvor, eventualno popravni dom, mada ni tu meru sudije ne praktikuju. Treba sa 14 godina da se vec krivicno odgovara, pa lepo zatvor od 10 godina, i to odmah poceti primenjivati. Sve dok se daju minimalno propisane kazne nista se nece promeniti. Cak ne bih dozvolila ni porodici poginulog da podnese tuzbu jer je isto tako njihovo dete moglo biti za volanom i ubiti tudje dete.
  • Orko

    24.08.2017 13:13
    Strasno
    Nadam se da ce im roditelji patiti dugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.