RHMZ izdao upozorenje za Banat i istočnu Srbiju

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na veću količinu padavina koje se danas očekuju na području Banata i istočne Srbije.

Kako se navodi, očekuje se da između 20 i 30 milimetara kiše danas padne ponegde u Banatu i na istoku zemlje.

Za sutra se u Srbiji prognozira ujutru i pre podne umereno i potpuno oblačno, a u Banatu i na istoku još ponegde sa slabom kišom.  Od sredine dana očekuje se postepeno razvedravanje sa zapada.

Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni, u Vojvodini i na istoku povremeno jak.

Jutarnja temperatura od 10 do 15 stepeni, dnevna od 20 do 25 stepena.

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 11. septembra prognozira se promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim periodima, u drugom delu sedmice ponegde sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Krajem perioda pretežno sunčano i toplije.

  • Dreks

    04.09.2017 13:42
    Baš čudno za početak jeseni i kraj leta... I to u septembru...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.