Pretukla muža jer je zaključao vrata i ostavio ključ u bravi

Policija je u sokobanjskom selu Vrmdža privela i odredila pritvor do 48 sati Z. M. (48), zbog sumnje da je u svojoj kući istukla svog godinu dana starijeg nevenčanog supruga D. S.

Kako prenosi beogradska štampa, D.S. je dobio batine jer je zaključao vrata kuće dok je spavao, a ključ je ostavio u bravi, zbog čega Z. M. nije mogla da uđe u dom nakon što se vratila iz Sokobanje. Besna, ona je počela da lupa pesnicom po vratima i uspela da probudi nevenčanog supruga.

- D.S. je, još uvek omamljen od sna, došao do vrata i tu je ugledao Z. M, kojoj je, kako je kazao posle u izjavi policiji, "para izbijala na uši" - navodi izvor iz istrage.

Muž je ženi pokušao da objasni da je vrata zaključao jer se bojao da neko ne uđe u kuću i pokrade ih, pošto ima čvrst san. Međutim, Z. M. koja je sitna rastom, bila je toliko besna da nije želela ni da ga sasluša, te je počela da se svađa, a u jednom trenutku je udarila mužu šamar.

Iznenađen i još uvek bunovan od sna, on se zateturao i žena je to iskoristila, prišla mu i nastavila da ga udara. U jednom trenutku, udarila ga je pesnicom po nosu i "patosirala".

- Šutirala ga je, grebala i vukla za kosu, a D. S. je krvavog nosa uspeo da se otrgne i pobegne u dvorište. Međutim, Z. M. je potrčala za njim i nastavila da ga juri. Sve su to gledale komšije koje su pozvale policiju, čije su patrole spasle D. S. težih batina - prenose izjave očevidaca beogradski mediji.

Policija je D.S. prebacila u sokobanjsku bolnicu. S druge strane, ona je policiji poznata od ranije po istim delima, jer se često tukla i sa bivšim suprugom.

Protiv nje je podneta prijava zbog nasilja u porodici.

  • koji manijak muski

    09.09.2017 21:50
    sta ima da ostavlja kljuc u bravi . jel luuuuuuuud? :PPP
  • @Zivan

    09.09.2017 21:29
    Hahaha pa to
    to nije bila zena, to je bio dodjos.
  • Jovanka

    08.09.2017 20:34
    akcija
    Ajmo sad sva moguca feministicka udruzenja da zastitimo zenu,mora da ju je muz jako strogo pogledao, kad je morala da ga prebije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija