Karić: Hoću da budem premijer

Biznismen Bogoljub Karić izjavio je da ima ambicije da bude premijer.
"Moje su ambicije da budem premijer. I radiću na tome da budem", rekao je Karić za današnji "Blic".
 
On je, ipak, dodao da ne planira da na toj funkciji zameni Anu Brnabić.
 
Osvrnuo se i na beogradske izbore navodeći da, ukoliko bude pozvan, njegov Pokret snaga Srbije biti sa SNS, na čijoj je listi, ali tvrdi da postoje ljudi koji govore da je PSS velika smetnja SNS i da im male partije prave ogromnu štetu.
 
"Mislim da greše. Zato smo spremni da sami izađemo na izbore. Nikad nismo tražili funkcije na vlasti, interesuje nas da damo doprinos razvoju Beograda. Možemo od Beograda da napravimo ekonomsko čudo! Evo, garantujemo četiri milijarde evra investicije za četiri godine", rekao je Karić.
 
Dodao je da, međutim, "apsolutno nije zainteresovan" za mesto gradonačelnika i da će PSS imati kandidata, kao i ostale partije na listi, ali da će SNS imati krajnju reč.
 
Na pitanje hoće li otvoriti televiziju, Karić je rekao da televizija već ide kao "BK nostalgija" i da čekaju da dobiju od RRA nacionalnu frekvenciju, ali tvrdi da određeni predstavnici zapadnih zemalja zameraju što BK TV ima veze sa Rusijom, te da ga ne bi začudilo da im ne dozvole da je otvore.
 
Karić priznaje da je zainteresovan za PKB, ali da nije vodio razgovore o tome ni sa kim iz vlasti.
  • Čika

    17.09.2017 08:19
    Može
    Ako mali Đokica bude predsednik - neka mu da mandat.
  • IQ

    16.09.2017 18:57
    Idi tamo gde si se i rodio, u Peći, pa budi premijer.......
  • rodeo

    15.09.2017 23:54
    al prvo da isprica kako je skidao karleusu sa telohranitelja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.