Otkazao učešće na tribini zbog prisustva Milomira Marića

Medijski analitičar Vladan Radosavljević otkazao je učešće na tribini na temu "Mesto televizije u savremenom medijskom sistemu”, koja će biti održana u utorak u Boru u Narodnoj biblioteci, navodeći kao razlog učešće urednika televizije Hepi Milomira Marića na tom skupu.
Kako je naveo u pismu organizatorima, izdavačkoj kući Klio i pokretu Novi optimizam, ne može da učestvuje "ni u čemu što ima veze sa Milomirom Marićem".
 
"Mislim da je njegovo delovanje, uz aktivnosti Željka Mitrovića i Dragana Vučićevića, pogubno za medije u Srbiji i srpsko društvo i da će imati velike i teške posledice po buduće generacije koje u ovoj zemlji odrastaju. Uz iskrenu želju da doprinesem uspehu Klio i Novog optimizma, ne mogu sebi da dozvolim polemiku sa ljudima kao što je Marić", navodi Radosavljević.
 
Kako su saopštili organizatori, otkazivanja u sličnim prilikama bilo je i ranije, "ali pismo Vladana Radosavljevića ukazuje na veoma ozbiljan raskol u novinarskoj profesiji i svrstavanje novinara prema njihovom razumevanju i odnosu prema profesiji i dužnostima novinara, koji se nikako ne mogu ignorisati".
 
Na skupu će, između ostalih, učestvovati Aleksandar Timofejev, menadžer integrisanih komunikacija RTV Vojvodina, Milomir Marić i Zoran Stanojević, urednik na RTS-u.
  • Domaćica

    13.09.2017 12:14
    Ne zna se koji je gori dal ovaj smehotresni novinar ili onaj seksolog...bravo za Radosavljevića
  • Lana

    12.09.2017 19:45
    @Pićuka
    Ti baš znaš šta je anarhija i demokratija?
    Da nisi fašista?
  • Pićuka

    12.09.2017 08:04
    Šta ima da se polemiše sa nekim ko se proda, nekim ko sve to radi samo zbog para. Nije demokratija to što vi mislite. Ovo je državna anarhija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija