Mihajlović: Koridor 10 za mene već završen

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da će kompletan Koridor 10 biti gotov do kraja februara 2018.
Mihajlović je podvukla da je u prethodnih pet godina izgrađeno više od 160 kilometara autoputa uz ocenu da je to "fantastičan rezultat".
 
Dodala je da će samo ove godine u saobraćaj biti pušteno gotovo 100 kilometara autoputa - u subotu 31 kilometar autoputa na Koridoru 11 od Pirota do Dimitrovgrada, a na proleće je već pušteno 12 kilometara, dok će do kraja godine biti otvorene deonice Obrenovac - Ub i Lajkovac - Ljig ukupne dužine 51 kilometar.
 
"Grdelička klisura ne može da bude završena do Nove godine, može do februara. Za mene je Koridor 10 završen. Grdelička klisura je 24 kilometra teškog dela, imate delove koji su gotovi, i mi smo na samom kraju", poručila je ministarka i navela da su u Grdeličkoj klisuri radovi i noćas u toku i da je, prema oceni stručnjaka, to danas najteže gradilište u Evropi.
  • Z

    13.09.2017 22:37
    I zivot u ovoj buvari za mene je zavrsen s obzirom da uskoro odlazim odavde .
  • Jogi Letač

    13.09.2017 17:09
    Nije ministarka videla ozbiljno gradilište u Evropi. Grdelička klisura - mož' misliti. U Evropi prave tunele te dužine.
  • Šesti

    13.09.2017 11:10
    Polako, braćo
    Na osnovu onog što se govorucka, mogu vam reći samo to da će nas Zorana možda iznenaditi u oktobru.
    Mogu da je zahebavam u vozi ovog završavanja, neko kaže i svršavanja, ali ne bih je napadao verbalno.
    Ona je jedna od retkih žena koja pruža otpor, što smo već imali prilike da vidimo.
    Mislim da njeno vreme tek ide.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.