VIDEO: Proslavili rođendan rupe na putu

Tačno mesec dana od raskopavanja niko od nadležnih nije asfaltirao rupu u Ulici 27. marta u Nišu, pa je grupa građana odlučila da rupi organizuje proslavu rođendana.
Ubrzo nakon "slavlja" rupa je asfaltirana, pišu "Južne vesti".
 
Baloni, torta, rođendanske trubice i svećice - rođendan rupe proslavljen je u velikom stilu.
 
"Asfalt je, valjda zbog nekog kvara, iskopao Vodovod. Sanirali su to i ostavili rupu bez asfalta, sa znakom upozorenja. Već mesec dana teško prolazimo kolima ovuda. Nebezbedno je, a niko ne dolazi da sanira rupu. Zato smo rešli da joj proslavimo rođendan", priča jedan od organizatora proslave.
 
Ova akcija građana urodila je plodom, pa je tako rupa asfaltirana vrlo brzo nakon proslave rođendana. Stavljen je novi asfalt, a znak je uklonjen.
 
"Južne vesti" podsećaju da je ova grupa građana nedavno na problem udarnih rupa ukazala sađenjem cveća u njima, svojom akcijom postavljanja bokserskih rukavica rešili su problem palih držača za zastave u Dušanovoj ulici, a u Čairu su postavili ormariće za prvu pomoć.
 
  • /

    19.09.2017 12:52
    /
    te kupovne torte nisu nizasta drugo
    bljak

  • Kata

    14.09.2017 13:55
    Sve cestitke, sve najbolje zelim rupi!!! Juhu!
  • tea

    14.09.2017 07:46
    Dokoni ljudi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija