Poreska inspektorka uhapšena zbog mita

Niška policija privela je poresku inspektorku S. P. iz Niša zbog sumnje da je od vlasnika nekoliko prodajnih objekata zahtevala i primala poklone, kako ne bi kontrolisala te objekte.
Prema rečima portparola Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimira Stanojevića policija je tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv osumnjičene za primanje mita.
 
Stanojević je rekao da je osumnjičenoj određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi mogla da utiče na svedoke.
 
Prema nezvaničnim informacijama, uhapšena inspektorka ranije je radila kao direktorka Doma učenika srednjih škola u Nišu.
  • Orwell Vegan

    19.09.2017 11:59
    Istina
    Mali je procenat postenih u javnom sektoru, ali ih jos uvek ima u odnosu na hordu baraba i lenstina.
  • Srna

    19.09.2017 10:59
    A ovi lokalni
    Davnih dana dok još nisam završila studije , tragajući za poslom 5 god.kao hem.laborant nigde nisam naišla na širom otvorena vrata. Otac uzeo kredit i otvorili radnjicu, svakim danom od prvog dana su se nizali inspektori te plašili, pisali kazne , dolazili po poklone kao da su oni nedaj Bože socijala pa im treba udeliti.Nismo ni 3 meseca izdržali kada smo videli u kom je to pravcu. Svaka čast onima koji imaju radnjice povrtarske a da i zarade pored silnih grebatora pazara.
  • Peraa

    19.09.2017 10:39
    Imate isto tako i gospodina iz novog sada, poreskog inspektora, koji dođe na jednu aviinu radunovu pumpu u novom sadu, supa pun rezervoar i ode .
    Radnik.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.