Policija danas pojačano kontroliše saobraćaj na srpskim putevima

Saobraćajna policija će danas, 21. septembra pojačano kontrolisati saobraćaj, a poseban akcenat će biti stavljen na kontrolu brzine kretanja vozila, alkoholisanost vozača i korišćenje sigurnosnog pojasa.
U pitanju je akcija koja se organizuje u okviru projekta "Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama", a koji po drugi put organizuje Evropska mreža saobraćajnih policija (Tispol).
 
Kako bi se svi građani Evrope što bolje informisali o Projektu, kreirana je internet prezentacija, koja je dostupna na svim jezicima država članica Tispola. Na ovoj internet prezentaciji organizacije i građani se pozivaju da potpišu zakletvu o bezbednom učešću u saobraćaju. 
 
Projekat "Edward" (European Day Without a Road Death) se sprovodi sa ciljem da 21. septembar bude prvi dan na evropskim putevima bez poginule osobe u saobraćajnim nezgodama ili da broj poginulih i teško povređenih osoba bude što manji.
 
Prošle godine na ovaj datum nijedna osoba nije poginula u saobraćajnim udesima.
  • jova limanac

    21.09.2017 10:04
    Neka im je sa srećom po ovakvom vremenu
  • Ostoja

    20.09.2017 12:04
    Kakva je to kontrola kad najave unapred?
  • glup soon

    20.09.2017 10:40
    Ako su najavili...
    Onda i moraju biti na ulicama. A metereolozi predviđaju potop...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.