VIDEO: Beograd bio blokiran zbog probe "Vihora"

Nema važnije saobraćajnice, niti mosta u Beogradu koji noćas nisu bili pod policijskom blokadom i prismotrom.
Zbog, kako se nezvanično saznaje, probe akcije "Vihor", policajci naoružani puškama blokirali su Pančevački most, Pupinov, Brankov, Stari železnički most, Gazelu i Autokomandu, a policija je bila i na Ibarskoj magistrali, na Bubanj potoku…
 
Akcija "Vihor" je najviši stepen pripravnosti policije koji se primenjuje najčešće u slučajevima kada su u pitanju potrage za ubicama. Akcija se naređuje u situacijama kada je potrebna brza i široka akcija policije, pri čemu svaka patrola zna šta u tom trenutku treba da uradi, ko blokira mostove, autobuske i železnicke stanice, izlaze iz grada i svaki sličan korak. 
 
 
Ibarska magistrala bila je blokirana kod Rušnja, a kolona se protezala do Vidikovca u dužini od oko pet kilometara. Policija sa dugim cevima obezbeđivala je nekoliko punktova i nije bio dozvoljen prolaz ka gradu.
 
Da je reč o vežbi, pretpostavlja se, do kraja akcije nisu znali ni policajci na terenu.
 
Akcija je završena posle sat i po vremena i saobraćaj je normalizovan oko ponoći, a grad su tokom probe akcije i kasnije nadletali helikopteri.
 
  • Patrijota

    24.09.2017 20:17
    Doslo vreme da se zapitamo "sto te biju ovi dobri ljudi"
  • pawlle

    24.09.2017 17:11
    ovo je trebalo uraditi 2002 u martu ,e posto nije uradjeno onda sad ovaj radi
  • Gedža

    24.09.2017 10:29
    Pa ko
    Već neko vreme pratim portal i napise o vlasti , kada pogledam lajkove pitam se ko je glasao za ovu vlast

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.