PSG demantovao da je Saša Janković upucan ili ubijen

Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je danas da su netačne informacije objavljene na društvenim mrežama da je na predsednika tog pokreta Sašu Jankovića "pucano ili da je ubijen".
"Obaveštavamo javnost da je lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković živ i zdrav", navodi se u saopštenju. 
 
Član predsedništva PSG Srđan Škoro je kazao da sama činjenica da je ogroman broj ljudi poverovao u tu "užasnu vest" svedoči o tome u kakvom gradu i državi žive građani Srbije.
 
"Želimo da verujemo da proturanje ovako opasnih i uznemirujućih lažnih vesti ne predstavlja pripremu javnosti za ono što bi moglo da usledi", rekao je Škoro.
 
On je kazao da se svakodnevno protiv Saše Jankovića i PSG-a vodi "bestijalna kampanja preko plaćenih sluga odanih aktuelnoj vlasti" i ocenio da je strah od gubitka beogradskih izbora "očigledno toliko izražen u vladajućoj koaliciji da ga više ne mogu skriti".
  • NS49

    24.09.2017 06:33
    Ovaj Janković mi nije jasan ili možda jeste pa ja ne shvatam ali je ostavio posao sa platom od oko 3000 eura sa tako malo posla da je stizao i kera da vodi u šetnju. Sad toga nema a on živi još bolje pa se pitam ko to njega "časti" i zašto da mu je bez tolike plate još lepše.
    Opozicija je uvek potrebna ali ova naša se sasvim izgubila i od nje nikakve koristi a čini mi se da joj niko i ne veruje.
  • Petar

    23.09.2017 21:42
    Da se to dogodilo
    Da se to dogodilo, vlast bi se ponašala kao i kdo Savamale, ko, koga, ko je taj, ubio se sam i sada folira.
  • @lala

    23.09.2017 21:10
    Daleko bi bolje bilo da ga obožavaš zbog njegovog političkog (ne)delovanja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija