Mali: Verovatno ću podneti ostavku

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da će najverovatnije podneti ostavku pre kraja mandata i da se najverovatnije neće kandidovati na narednim izborima u Beogradu.
"Najverovatnije neću biti kandidat na narednim izborima i najverovatnije ću podneti ostavku pre kraja mandata, ali odlazim ponosan na sve što je u prethodne tri godine urađeno u gradu", rekao je Mali.
 
Mali je dodao da je prethodna gradska vlast sa tadašnjim gradonačelnikom Draganom Đilasom ostavila dug od 1,1 milijardi evra, a da je sadašnja vlast u Beogradu uspela da vrati deo tog duga.
  • LALA

    26.09.2017 17:17
    #samo pošteno
    ..Narode, vidiš li to ? ..

    Nema ovde naroda niti ga je ikada bilo.

  • samo pošteno

    26.09.2017 14:51
    Vučićevi bogaraši se zaj------u na račun naroda. Jedan upravo prodaje fotelje i kupuje hoklice a jedan se častan i pošten sprema da podnese ostavku na kraju mandata.
    Podneo bi ostavku i Vulin ali je kod tetke.
    Narode, vidiš li to ?
  • mile

    26.09.2017 13:42
    ustaljena sema
    podnece ostavku , pa nikog ne izaberu i eto novih izbora !!tako zakon kaze ,,,,i to je izgovor da raspisu izbore kad im to odgovara ! a ovo prenemaganje ?!ajd ne s. !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.