Protest u Tutinu zbog ubistva mladića

Na protestnom skupu u Tutinu danas je zatraženo hitno rasvetljavanje ubistva Fahrudina Skarepa, smenjivanje načelnika Policijske stanice u Tutinu i komandira Saše Savića.
Protest u Tutinu zbog ubistva mladića
Foto: Pixabay
Zatraženo je i da se ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izvini porodici ubijenog mladića i svim građanima Sandžaka zbog izjava datih neposredno nakon ubistva.
 
Organizator skupa Naser Bakić rekao je za Radio Sto plus da su dugogodišnji problemi u Sandžaku kulminirali nedavnim ubistvom Fahruna Skarepa, na koga je pucao policajac.
 
"Građani Tutina decenijama žive zajedno s komšijama Srbima, i nemaju problem zbog nacionalnosti, već zbog bahatog ponašanja policije u poslednjih nekoliko godina. Ukoliko naši zahtevi ne budu ispunjeni nastavićemo proteste, a sledeći je zakazan 16. okotobra", rekao je Bakić.
  • Ns

    06.10.2017 19:47
    Sve je to islamska drzava, jedni pucaju i seku glave a ovi za sada samo protestuju u pauzama sverca duvana i heroina...
  • Perica

    06.10.2017 19:18
    Smesno
    A zasto se nesretnik nije zaustavio??
    Uhvacen je u nedozvoljenoj radnji.Na znak policije da se zaustavi on je pokusao da pobegne.Svakako da nije trebalo da nastrada ali glavni krivac za to je upravo mladic koji je nastradao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.