Bomba iz Drugog svetskog rata pronađena na gradilištu Beograda na vodi

Neeksplodirana mina iz Drugog svetskog rata pronađena je jutros na gradilištu Beograda na vodi, potvrdili su Blicu iz MUP-a, a kontradiverziona ekipa je upućena na teren.
Bomba iz Drugog svetskog rata pronađena na gradilištu Beograda na vodi
Foto: Pixabay
"Dobili smo poziv u jutarnjim časovima da je na gradilištu pronađena neeksplodirana mina za minobacač, zaostala iz Drugog svetskog rata. Kontradiverziona ekipa je upućena na teren, radi bezbedne deaktivacije", rečeno je u MUP-u za Blic.
 
Nedavno je pronađena još jedna eksplozivna naprava iz Drugog svetskog rata.
 
Pronašli su je radnici na groblju Orlovača krajem septembra, a pretpostavlja se da je tu dospela nasipanjem zemlje sa nekog od beogradskih gradilišta. U pitanju je bila protivpešadijska mina.
  • PERICA

    22.10.2017 22:09
    #######KADA POLITIĆARI GRADE
    NEDELJA,NE VERUJEM!
    Jedino ako je isplivala,ali opet je NEDELJA!
    Mora da je neki prolaznik!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija