Odluka o parlamentarnim izborima sledeće nedelje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da bi naredne nedelje SNS trebalo da donese odluku o raspisivanju parlamentarnih izbora zajedno sa beogradskim.
Odluka o parlamentarnim izborima sledeće nedelje
Foto: Dragan Perišić
Vučić je rekao da ne zna kakvu će stranka doneti odluku, dodajući da su izneti argumenti za i protiv, a on se izjasnio protiv parlamentarnih izbora. On je rekao da smatra da je važno da se pokaže ozbiljnost, jer su pred nama veliki problemi koji treba da se rešavaju narednih godina.
 
Naglasio je da ne treba SNS da se na lokalnim, gradskim izborima pokriva republičkim rezultatima, i da ne bi bilo ništa strašno ako bi izgubili.
 
Vučić je istakao da neki ulaze u politiku zbog slave, a drugi kako bi napunili sebi džepove, te dodao da SNS ne pripada toj poslednjoj grupi ljudi, dok zna da je političkim protivnicima to bio cilj.
 
Naveo je da drugi, koji su za parlamentarne izbore, navode kao argument da bi, raspisivanjem izbora u februaru, dobili četiri godine potpunog mira, čime bi mogli u potpunosti da se posvetimo evropskom putu i rešavanju problema.
 
 
 
  • Ne

    09.11.2017 18:46
    Srbija je stabilna, dinar stabilan, vlada isto.Ne trebaju nam izbori, nerad skupstine i haos.Fashista obradovic u bajbuk i mirna backa.
  • nema nam spasa

    09.11.2017 17:24
    Ustreptalo čekam sledeću nedelju da vidim da li će se Vučić izboriti sa ovima iz SNS koji žele i parlamentarne izbore ili će popustiti i pristati i na parlamentarne izbore. !!??
    AV će odluku doneti pre svega u interesu građana Srbije.
  • VladaN

    09.11.2017 15:58
    veliki poglavica..
    ...ima problem sa beogradskim izborima a u strahu su velike ocigledno. Nema veze i Milosevic i Tadic su izgubili na slican nacin. Ova stetocina ce kad tad a verovatno sada da ode na smetliste politike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.