Tokom potrage za Vladimirom Šaranovićem uhapšena njegova supruga

Dve osobe uhapšene su tokom potrage za Vladimirom Šaranovićem u utorak uveče na Kanarevom brdu u Beogradu, saopštila je policija.
Tokom potrage za Vladimirom Šaranovićem uhapšena njegova supruga
Foto: 021.rs
Uhapšeni su Šaranovićeva supruga N.Š. (1978) i N.M. (1978).
 
U stanu na Kanarevom brdu u kojem je N.Š. neprijavljeno boravila sa svojim suprugom pronađeno je oko pola kilograma marihuane, dok se N.M. sumnjiči za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.
 
Iz MUP-a navode da policija nastavlja intenzivnu potragu za Vladimirom Šaranovićem. Pozivaju sve građane da se, ukoliko imaju neka saznanja o osumnjičenom, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064/892-31-26.
 
U utorak uveče opsežna policijska akcija sprovedena je na Kanarevom brdu, kada su specijalne jedinice policije potpuno blokirale kvart u ulici Srpskih udarnih brigada 23. Policija je tražila Vladimira Šaranovića, osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca 2015. godine.
 
Zrelec je ranjen u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije preminuo je u Urgentnom centru. On je bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.