Počeo da pada sneg na Kopaoniku

Na Kopaoniku je popodne počeo da pada sneg slabog intenziteta, koji se zadržava na tlu i krovovima, rečeno je Beti u meteorološkoj stanici na toj planini.
Počeo da pada sneg na Kopaoniku
Foto: Pixabay

Sneg je počeo da pada nešto posle 16 časova, dok je debljina snežnog pokrivača oko sat kasnije iznosila oko 1,5 centimetara.  

"Zabeleli su se automobili, tlo kao i krovovi", preneo je dežurni u toj meteorološkoj stanici.  

Prognozirano je da će sneg nastaviti da pada i tokom večeri.  

Na Kopaoniku je nešto posle 17 časova izmerena temperatura od minus 1 stepen Celijusovih dok vetra gotovo i da nije bilo - duvao je brzinom od oko dva metra u sekundi. 

  • Zivan

    19.11.2017 18:48
    Dolazi zima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.