VIDEO: Novi cirkus u skupštini - natpis "Majo, pokrala si Novi Sad" i napad mišem na Martinovića

Poslanik Dveri Boško Obradović napao je na poslanika SNS Aleksandra Martinovića mišem računara.
VIDEO: Novi cirkus u skupštini - natpis "Majo, pokrala si Novi Sad" i napad mišem na Martinovića
Foto: 021.rs
Kako prenosi N1, Martinović je zaključio raspravu na Administrativnom odboru gde se prethodno raspravljalo o kaznama izrečenim poslanicima. Pre toga, Martinović je oduzeo reč Obradoviću, na šta je lider Dveri burno reagovao jer je, kako je rekao, imao još tri minuta vremena da govori.
 
Tanjug prenosi da je Obradović mišem od laptopa gađao u lice predsednika Administrativnog odbora Skupštine Aleksandra Martinovića (SNS).
 
Svađi je prethodilo to što je Martinović Obradoviću, kome je ranije izrečena mera udaljenja sa sednice Skupštine Srbije na 20 dana, izrekao opomenu.
 
 
Obradoviću je opomena izrečena zato što je lider Dveri pokazao plakat na kome je pisalo "Majo, pokrala si Novi Sad". Obradović je potom ustao žustro negodujući uz reči "Kako te nije sramota Martinoviću, kako možeš da budeš krpa".
 
U jednom trenutku u salu je ušlo obezbeđenje, a verbalni sukob, uz koškanje poslanika Dveri i SNS nastavljeno je i nakon zaključenja sednice.
 
  • PP

    22.11.2017 08:01
    KRPA
    Ima li trenutno veće KRPE od ovog Martinovića
  • Vuk

    22.11.2017 00:26
    Krpa
    Ako Vučiću ne skloniš ovog tvog koji te je najviše vređao i sada te bruka, rejting ti pada a poslovica kaže:"skim si onakav si." Bruka te ovaj "tvoj".
  • Betmen

    21.11.2017 22:38
    Obradovic umislii da je Seselj. Alo cobane jedan je vojvoda, ti si samo jedan mali sibicar...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.