Srđan Škoro podneo ostavku u Pokretu slobodnih građana

Dosadašnji član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro potvrdio je za N1 da je podneo ostavku i traži, kako kaže, da se o tome izjasne članovi predsedništva i osnivači stranke.
Škoro navodi da je glavni razlog ostavke to što "na jedan neprimeren način Pokretom upravlja supruga Saše Jankovića i što se odluke donose na način koji nije demokratski".
 
Tvrdi da je od Pokreta stvoreno jedno "mini preduzeće Slavice i Saše Jankovića u kojem se favorizuju poltroni".
 
"Mi smo se u Pokretu okupili oko vrednosti da bismo napravili bolju i pristojniju Srbiju, ali ono što radi bračni par Janković je daleko od toga", rekao je Škoro. Dodaje da za sada ne razmišlja o nekoj drugoj političkoj opciji i da će nastaviti borbu za slobodnu i demokratsku Srbiju.
  • Joca

    22.11.2017 07:32
    Element
    Kako se cini ovo je ubaceni element kod Jankovica.Obavio je zadatak ali mu nismo poverovali.
  • Podrška Škoro

    22.11.2017 01:52
    Dosta je bilo
    Slavice Janković ...

    Ako me razumeš ...
  • Triton

    21.11.2017 20:38
    Preokret
    Izgleda da je na vidiku novi Sarapa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.