Sin Nasera Keljmendija uhapšen u Beogradu jer je pretukao devojku

Sin vođe jednog od najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, Elvis (39), uhapšen je pre dva dana u Beogradu.
On je uhapšen zbog sumnje da je pretukao svoju 25-godišnju devojku i jer je nezakonito držao pištolj sa šest metaka u stanu u kojem su boravili.
 
Portparolka tužilaštva Aleksandra Ðenadić rekla je da je Keljmendi saslušan zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i municije. 
 
Nakon saslušanja, Prvi osnovni sud u Beogradu odredio mu je pritvor do 30 dana. Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, rekla je portparolka suda Ivana Ramić.
 
Specijalno tužilaštvo Kosova tereti njegovog oca Nasera Keljmendija za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića i prodaju narkotika i u toku mu je suđenje.
 
Mediji pišu da se on smatra vođom jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu i da se godinama nalazi na "crnoj listi" SAD.
  • Maja

    14.02.2018 21:10
    Naslov
    Strasno sta ce on u Beogradu ko je ta snjim kad je on ozenjen
  • hahaha

    24.11.2017 09:09
    "...jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa..." Pa šta onda radi u Beogradu ... čeka instrukcije srpske Udbe na temu šta, kako, koliko, pošto, i kome da diluje drogu? Jadna je ovo zemlja u kojoj navodni "albanski", "bošnjački", i svakojaki drugi dileri rade - ni manje ni više nego baš u Beogradu.
  • VladaN

    23.11.2017 21:52
    Tereti ga specijalno.........
    ...tužilaštvo Kosova a on sedi u Bg. Pa zar nismo jedna država ministre "dr" Stefanoviću ? Šta čekate, reagujte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.