Agencija za borbu protiv korupcije raspisala konkurs za novog direktora

Agencija za borbu protiv korupcije raspisala je danas javni konkurs za izbor novog direktora ovog državnog organa.
Agencija za borbu protiv korupcije raspisala konkurs za novog direktora
Foto: Pixabay
Kako piše u konkursu objavljenom u "Politici", rok za podnošenje prijava je 15 dana, a mandat direktora traje pet godina.
 
Odbor Agencije za borbu protiv korupcije je na sednici održanoj 22. novembra doneo odluku o raspisivanju javnog konkursa za izbor direktora Agencije i formirao je Konkursnu komisiju.
 
Kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu Agencije, Odbor Agencije je nakon ostavke Kršikape jednoglasno izabrao Verku Atanasković, a dogovoreno je i da se na narednoj sednici donese odluka o raspisivanju javnog konkursa za izbor novog direktora Agencije.
 
Bivša direktorka Agencije, Majda Kršikapa, je 13. novembra podnela neopozivu ostavku.
  • Stefan Milov

    25.11.2017 03:25
    VPŠ
    Zašto Agencija ne proveri kako se ponaša direktorica Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu? Otpustila je profesore pod "tehnološki višak", a zaposlila je 24 novih uprkos zabrani zapošljavanja u javnom sektoru. Pre neki dan je kupila novi službeni auto, a kaže da je Škola 12 mil. dinara u gubitku za prvih 6 meseci. Dozvoljava profesorima da dolaze jedanput nedeljno za 80000 din. mesečne plate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.