I Martinović prijavio Boška Obradovića, policija ispituje incident

Predsednik Administrativnog odbora Skupštine Srbije Aleksandar Martinović prijavio je tužilaštvu lidera pokreta "Dveri" Boška Obradovića zato što ga je gadjao kompjuterskim mišem na sednici tog tela, a slučaj je preuzela policija.
Kako pišu "Večernje novosti", Prvo osnovno javno tužilaštvo dobilo je dopis Martinovića u kojem on traži da se utvrdi da li je u incidentu na sednici Odbora bilo elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.
 
Tužilaštvo je taj dopis spojilo sa krivičnom prijavom koju su zbog incidenta podneli poslanici Marijan Rističević (NSS) i Marko Atlagić (SNS) i taj predmet prosledilo policiji. Nakon što policija ispita sve okolnosti, tužilaštvo će doneti odluku ima li osnova za pokretanje postupka.
 
Boško Obradović je poručio da se neće pozivati na imunitet ukoliko ga neko iz nadležne institucije pozove na odgovornost. On je rekao da se "raduje mogućnosti da iznese istinu o nasilničkom ponašanju aktuelne vlasti".
  • A4

    25.11.2017 20:51
    20 dana van parlamenta Obradoviću i Đukanoviću, uz novčanu kaznu od 1 plate u parlamentu.Sirovine i siledžije.
  • suština

    25.11.2017 13:15
    sve su to budale od kojih normalan i pristojan svet u srbiji ne može da živi ljudski
  • Student

    25.11.2017 12:39
    kazna
    Kolika kazna treba da bude za gađanje mišem od laptopa, ako je ubijeni dečko koji ima onako debeo dosije bio na slobodi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija