Kontrolor upotrebio suzavac u niškom gradskom autobusu

Nakon što je, kako tvrde u niškoj Direkciji za gradski prevoz, putnik bez karte u autobusu napao kontrolora, ovaj se odbranio upotrebivši suzavac.
U Hitnoj pomoći kažu da od njih niko nije tražio pomoć, pišu Južne vesti.
 
Incident se desio na liniji Donji Komren - Njegoševa, na kojoj je prevoznik Aerodrom Konstantin Veliki, a kako je ispričala devojka koja kaže da je bila tada u autobusu gužva se napravila kada su ušli kontrolori i kada je stariji čovek ustao i počeo da se svađa sa njima.
 
"Oči su nas pekle, drug pored mene je morao da uzme pumpicu. Izašli smo iz autobusa i posle nismo mogli da se vratimo unutra. Kao biber da sam imala u ustima, teralo me je na kašalj", ispričala je ova devojka.
 
Direktor Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević rekao je da kontrolor nikako nije smeo da iskoristi suzavac, te da će biti najstrože kažnjen. Ipak, on smatra da se prečesto dešavaju napadi na kontrolore.
 
"To nije jedini napad, to se dešava stalno, kontrolori su samo ljudi, koji rade svoj posao kao i svi drugi. Nije u redu da trpe fizičke napade za nešto što je najnormalnija stvar na svetu, a to je da se ima ispravna karta", rekao je Petronijević.
 
U policiji kažu da se utvrđuju sve činjenice, te da je rad u toku.
  • Isključivo

    15.12.2017 12:51
    Pešak
    Idem pjehe a novac za kartu upotrebim pametnije.
    Još uvek nema kontrolora po ulicama, a pešačke prelaze nije preuzelo za naplatu nijedno javno preduzeće.
    A ne sumnjam da se neće formirati i to, još koja godina i tu smo.
    Dakle, na ulicama još uvek bez kontrolora voljene nam i opštepodržane partije.
  • umišljeni

    15.12.2017 08:45
    Putnici bez karte su umišljeni likovi
    Ako ti je skupo, idi biciklom...
  • Kaćanka

    14.12.2017 18:19
    Kontrolori su umisljeni likovi....





Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija