Kombi udario u muzičku fontanu

Fontana na Slaviji isključena je zbog oštećenja, kada je jutros u nju udario kombi.
Trenutno se proverava kolika su oštećenja i nakon popravki fontana će u toku dana biti puštena u rad.
 
Kako je rekao Darko Glavaš iz Uprave grada, u saobraćajnom udesu na kružnom toku Slavija učestvovala su tri vozila, a jedno od njih je udarilo u muzičku fontanu.
 
"Od posledica sudara vidljiva su oštećenja na spoljašnjem delu fontane i ona je iz bezbednosnih razloga isključena. Ekipe Vodovoda sa ekipama Direkcije za građevinsko zemljište istražuju i utvrđuju stepen oštećenja" naveo je Glavaš.
 
U Vodovodu navode da prilikom udarca nije oštećen mehanizam, kao ni bazen i da će tokom dana biti zamenjene oštećene spoljne ploče.
  • dr no

    16.12.2017 15:52
    Sad peva samo balade
  • graficar

    16.12.2017 14:58
    To je udar na gradsku vlast i predsednika. Nisu smeli direktno pa udarili na fontanu.
  • B

    16.12.2017 14:56
    sigurno su
    Hrvati hteli da destabilizuju drzavu i izazovu nerede...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.