Vučić: Kasne radovi na Koridoru 10, sve gotovo naredne godine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Koridor 10 biti završen naredne godine i da očekuje da će radovi na najkomplikovanijoj deonici kroz Grdeličku klisuru biti završeni do juna 2018. godine.
Vučić: Kasne radovi na Koridoru 10, sve gotovo naredne godine
Foto: 021.rs
Obilazeći deonicu od 26,5 kilometara u Grdeličkoj klisuri, Vučić je rekao da nije zadovoljan što se kasni radovima, ali da veruje da će sve biti završeno naredne godine. 
 
"Kasnimo, nisam srećan i zato sam vikao jutros na (direktora preduzeća Koridori Srbije Zoran) Babića i on na mene, ali radnici zaista vredno rade i verujem da ćemo do kraja maja, početka juna biti završeno sve, osim jedne cevi kroz tunel Manajle", rekao je Vučić i dodao da bi druga cev kroz tunel trebalo da bude gotova do novembra 2018. godine. 
 
Vučić je rekao i da će oko Nove godine biti završeno sedam kilometara puta istočnog kraka Koridora 10, kod Pirota i dodao da su tu najteži radovi oko Sićevačke klisure. 
 
"Kada budemo završili taj deo, sledeće godine imaćemo kompletno završen Koridor 10 i istočni i južni krak", najavio je Vučić. 
 
Vučić se osvrnuo i na ekonomsku situaciju na jugu zemlje, istakavši da će u Leskovac doći britanska kompanija "Delfaj" a da će Vranje dobiti novo pozorište. 
 
"Mnogo novca ulažemo za jug Srbije i verujem da će se to nastaviti", rekao je Vučić. 
 
Sa predsednikom su radove u Grdeličkoj klisuri obišli ministarka građevinarstva, saobraćaja, infrastrukutre Zorana Mihajlović i predsednik Republike Srske Milorad Dodik koji je rekao da mu je drago što u tom poslu učestvuju firme iz RS. 
 
"Čestitam na ovom projektu, ovo je jedna od najzahtevnijih trasa u ovom delu Evrope. Drago mi je da vidim svaki napredak koji Srbija ostvari", rekao je Dodik.
  • Predragg

    17.12.2017 12:20
    Jos da je seo za Valjak,pa malo ravnao,sa sve suzom u oku,dojam bi bio lepsi i upecatljiviji.Ziveo nas Patrijarh, premudri Vodja,covek koji tacno zna sta hoce,a hoce mnogo. Zamislite sta bi sve napravio da ima pismene,ineligentne,postene i sposobne suradnike. Gde bi nam bio kraj ?
  • SaX

    17.12.2017 12:09
    OK

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.