Zemljotres na tromeđi, osetio se do Beograda

Jak zemljotres, magnitude 5,3 po Rihteru zabeležen je danas na tromeđi Srbije, Crne Gore i Albanije, a osetio se i do Beograda, rečeno je u Seizmološkom zavodu.
Zemljotres na tromeđi, osetio se do Beograda
Foto: Pixabay (ilustracija)
Snažan potres osetio se i u jugozapadnoj Srbiji - Sjenici, Prijepolju, Novom Pazaru... Prema Seizmološkom zavodu, na području Srbije zemljotres nije izazvao nikakve štete.
 
Epicentar zemljotresa, koji se desio u 11.46, bio je na teritoriji Crne Gore, a za sada nema informacija o eventualnoj šteti u Crnoj Gori i Albaniji.
 
Crnogorski mediji javljaju da je zemljotres izazvao paniku u Plavu, Gusinju, Andrijevici, Beranama, Podgorici i drugim gradovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.