VIDEO: Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo advokata Zreleca

MUP je objavio video-snimak hapšenja Vladimira Šaranovića (41), osumnjičenog da je u decembru 2015. ubio advokata Vladimira Zreleca na Vračaru.
On je uhapšen po poternici nedaleko od Zrenjanina. Njemu je još 17. novembra Viši sud u Beogradu odredio pritvor, kada je izdao i naredbu za raspisivanje međunarodne poternice.
 
Njegova supruga i pomagač u skrivanju nakon ubistva u pritvoru su skoro dva meseca.
 
Šaranović se sumnjiči da je iz kola u pokretu, 1. decembra 2015. godine, izrešetao Zreleca ispred zgrade u kojoj je imao advokatsku kancelariju. Zrelec je bio branilac njegovog rođaka Slobodana Šaranovića koji je zimus ubijen u Budvi. Tri nedelje nakon napada, advokat je podlegao povredama.
 
Šaranovićeva supruga i pomagač uhapšeni su 14. novembra 2017. u akciji policije na Kanarevom brdu u okviru potrage za njim. Policija je saopštila da je N.Š. uhapšena u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom, i da je u stanu pronađeno oko pola kilograma marihuane.
 
  • Goran

    10.01.2018 05:16
    Miskolovo
    Koja kineska kao fol blindirana vrata prodaju u Srbiji
    to nema nigde. Ona po Evropi nebi nikad ovako razvalili ovo konzerva
    a tek oni metalni kao fol zubi sve to visi na sarafcicima od mesinga.
    Ovog samo u cuzu samicu da ne vidi sunca da mu ne padne na pamet
    vise sunce.
  • K

    10.01.2018 00:35
    Izgleda
    Čini mi se da snimci hapsenja sluze da bi se zsstrasivao ovaj i onako vec preplaseni i istraumirani narod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.