SNS usvojio izbornu listu za beogradske izbore, nosilac je Zoran Radojičić

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je večeras da je usvojena izborna lista za beogradske izbore pod nazivom "Aleksandar Vučić Zato što volimo Beograd!", a nosilac izborne liste biće direktor "Tiršove" Zoran Radojičić.
SNS usvojio izbornu listu za beogradske izbore, nosilac je Zoran Radojičić
Foto: 021
Lista je usvojena danas na sednici Predsedništva i sednici Gradskog odbora SNS Beograd.
 
"Predsedništvo SNS zaključilo je da, zbog budućnosti Beograda, Gradski odbor SNS Beograd ima obavezu da obezbedi pobedu i još jedan mandat uspeha i napretka za gradjane Beograda, zato što je to jedini način da se osiguraju stabilnost, investicije i razvoj glavnog grada i cele naše zemlje", navodi se u saopštenju.
 
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je za RTS da će nosilac liste koja nosi njegovo ime na beogradskim izborima biti direktor i hirurg Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici Zoran Radojičić. Vučić je rekao da će se izbori u Beogradu održati 4. ili 11. marta, "ali je ta odluka na predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković".
 
Ranije je saopšteno da će na drugom mestu na listi biti direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung. Na listi će biti Vesna Stanojević, Goran Grbović, Milan Gurović, Nebojša Ilić, Živorad Nikolić (Žika Šarenica), Branko Milićević (Kockica), Irena Vujović, Siniša Mali, Goran Vesić, Jelena Nikolić, Dragana Pešić-Belojević. 
 
Što se tiče aktuelnog gradonačelnika Beograda Siniše Malog, čiju smenu je Vučić najavio prošle godine, pa je od toga odustao, rekao je da će "imati odgovoran posao u Beogradu", ne navodeći na koju poziciju misli, uz napomenu da ga je "mnogo puta tražio od njega da ga oslobodi gradonačelničke funkcije". 
  • Vulinovac

    15.01.2018 11:06
    Ima li nas..
    Mi smo Vas podržavali nema ni jednog iz POKRETA SOCIJALISTA...
    Šta je sad ovoooo.. Nikad Vise sa vama...
  • ab

    15.01.2018 10:52
    @ognjen
    E vidis sad je to sve jednim potezom bacio u vodu.
  • hm

    15.01.2018 09:37
    Stvarno sam razocarana. Pa bilo je dovoljno vremena da se zakon tako podesi, da omnipotentni faraon moze da bude i gradonacelnik u isto vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija