Uhapšeni otmičari, među njima i policajac

U Kruševcu i Beogradu uhapšeni su D.J. (1975), M.N. (1987), B.J. (1987) i policajac N.S. (1987) iz Beograda, koji su osumnjičeni za otmicu.
Uhapšeni otmičari, među njima i policajac
Foto: Pixabay
Sumnja se da su policajac i M.N. na prevaru uveli u automobil 39-godišnju Kruševljanku od koje su pokušali da iznude 3.000 evra, a potom je na autoputu kod Jagodine predali D.J. i B.J, navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Njih dvojica su ženu prebacili u drugi automobil i odvezli u Zemun Polje, gde su brzom reakcijom policije uhapšeni. Istog dana uhapšeni su i policajac i M.N.
 
Po nalogu tužioca, određeno im je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu privedeni su tužilaštvu.
  • Joca

    19.01.2018 10:14
    iznuda
    Tri i vise lica vrsila iznudu a po clanu kz 214 to nosi 5 do 15 godina kazne zatvora pa ti onda zelenasi .
  • Podbarac

    19.01.2018 09:00
    Otmica zbog 3.000 evra !?
    Meni ovo više liči na "uterivanje" dugova, a ne na klasičnu otmicu - mada tehnički gledano ima i ovde elemenata otmice.

    Tako da me ne čudi otkud policajac tu - svaki zelenaš ili uterivač ima bar jednog policajaca u ekipi ili u džepu... Kao i izvršitelji, ili kao uostalom, svaki uspešniji bizMismen ili politiĆar. Kakva država, takva i policija. Tolko.
  • Beowulf

    19.01.2018 08:00
    Meni stvarno nije jasno...
    Secam se vremena kad si morao ici u skolu da bi postao policajac. Sada je dovoljno zavrsiti kurs od par meseci i to je to. Nikad veceg sljama u policiji, osvrnite se samo oko sebe, sigurno i vi znate njh par kojj nebi prosli psiholosku proveru a ipak su primljeni u policiju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.