AMS: Opasnost od naizgled suvih kolovoza

Auto-moto savez Srbije upozorio je večeras vozače na opasnost koja preti od naizgled suvog kolovoza.
AMS: Opasnost od naizgled suvih kolovoza
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju, na pojedinim deonicama naizgled suv kolovoz je ipak dovoljno vlažan da pri nižim temperaturama stvori poledicu koju je teško primetiti, zbog čega se može izgubiti kontrola nad vozilom.
 
Blagi porast dnevnih temperatura doprinosi dobroj prohodnosti puteva, međutim, donosi opasnost od odrona, a najviše ih ima pored Ibra, između Kraljeva i Raške, na Đerdapskoj magistrali od Velikog Gradišta i Donjeg Milanovca ka Kladovu, a ima ih i kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru, dodaje se u saopštenju.
 
Prema poslednjim informacijama, nema zadržavanja na naplatnim rampama, a na graničnim prelazima automobili čekaju do pola sata.
 
Kamioni na izlazu iz Srbije na Horgošu čekaju tri sata, a na Batrovcima oko sat vremena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija