Pretio osoblju Doma zdravlja zbog supruge

Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je T.M. (63) iz okoline tog mesta, zbog sumnje da je telefonom upućivao pretnje osoblju lokalnog Doma zdravlja.
Pretio osoblju Doma zdravlja zbog supruge
Foto: Pixabay
Kako je navela policija, osumnjičeni je pretnje uputio 19. januara, jer nije bio zadovoljan tretmanom medicinskog osoblja prema njegovoj supruzi.
 
T.M. je osumnjičen da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i po nalogu tužioca određeno mu je policijsko zadržavanje, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.
  • Gargamel

    20.01.2018 17:19
    Ako je omiljeni dr na godisnjem bolovanju cekate 2-3 nedelje ĺekara opste prakse da vas primi da vam da uput za ambulantni pregled u bolnici za ķriticno stanje. Ejjjjj.. Ili opcija 2 kukate u urgentnom da umirete pa sta bog da kkvog mesara dobijete.....
  • Мунгос

    20.01.2018 15:02
    Нису криви службеници Дома здравља. Нису криви ни доктори.
    Они раде по Закону. Програму. (Хвала Невладиној владиној организацији НАЛЕД).
    Крив је Закон.
    Морате да изаберете омиљеног лекара. Ако не изаберете омиљеног лекара, идите и удавите се у мутно Дунаво.
    Ако нисте заказали преглед, сликајте се код фото – Неше.
    Ако је „пао систем“, дођите сутра.
    Ако смо већ дотле дошли са прихватањем Закона ЕУ, није никакво чудо да Примитивни пацијенти примењују огавне методе Потезања Пиштоља.
  • ja

    20.01.2018 15:02
    strasno
    zasticeni ko beli medvedi ti neradnici koji masovno ubijaju ovaj napaceni narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija