VIDEO: Muškarac se bacio pod voz na pruzi Beograd-Novi Sad

Stariji muškarac nastradao je kada ga je oko 17.30 časova pregazio putnički voz u beogradskom naselju Batajnica.
VIDEO: Muškarac se bacio pod voz na pruzi Beograd-Novi Sad
Foto: 021.rs
Nesreća se dogodila na pružnom prelazu iz pravca Batajnice ka Ugrinovcima, na pruzi Beograd - Novi Sad.
 
Ekipe Hitne pomoći i policije su na mestu nesreće, a u tom delu grada stvorile su se gužve, javlja novinar Prve televizije, prenosi B92.
 
Očevici navode da je čovek nekoliko minuta čučeći čekao kod pružnog prelaza da naiđe voz, a potom se bacio po njega. 
 
Ekipa Hitne pomoći je po dolasku konstatovala smrt muškarca.
 
  • Vojvodina Republika

    21.01.2018 09:31
    @sremac
    Hvala na pravopisnoj ispravci, u pravu si.
    Ali ono u čemu nisi u pravu je konstatacija da je Batajnica "istupila" iz Vojvodine - naravno da se stanovnici Batajnice (kao ni ostatka Vojvodine) nisu ništa pitali ni tada (što se desilo između '45 i '49 a ne 1960.), kao ni kada je Palilula (čitaj-PKB) stigla do Opova - u pitanju je nametanje administrativne sile Beograda zbog prostog ekononeskog interesa a na štetu građana Vojvodine, kako tada, tako i sada. A logiku - uzmem ti sve pa ti dam jednu liniju GSB ne bih komentarisao.
    I da, Republika se piše velikim slovom, i na početku, i u sredini rečenice.

  • sremac

    21.01.2018 05:39
    na Pacifiku
    @Vojvodina Republika
    "Vojvodjansko" selo se pise malom slovom kad je usred recenice, jaka je ta vojvodjanska republika sa tako polupismenim stanovnistvom. Uzgred, u Pancevu se cesto pokrene pitanja pristupa Gradu Beogradu, a Pazova, Indjija i Pecinci takodje imaju slicne namere. Batajnica je 1960 istupila iz Vojvodine i usla u sastav zemunske opstine, za onog koji pita od kuda je Batajnica beogradsko naselje.

    Inace sanovnici Opova skoro na ulazu u selo imaju pocetnu stanicu linije beogradskog GSPa sa kojom imaju konekciju do OFK Beogradovog stadiona na Karaburmi. U sustini pola Banata je na neki nacin vezano za Pancevacki most ( sad i ovaj novi kineski u Zemunu) i Karaburmu, Ujvidek je daleka i maglovita varos
  • abra-ka-dzabra

    21.01.2018 00:18
    Nije mogao podneti obracanje AV gradjanima Kosova na Pinku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija