Stariji bračni par povređen tokom uništavanja murala u Beogradu

Stariji bračni par napadnut je u centru Beograda tokom uništavanja murala poznatih navijača Partizana, pišu "Novosti".
Kako navode, mladići koji su uništavali murale nasrnuli su na njih i nakon toga je jedna osoba stara 21 godinu uhapšena.
 
"Novosti" pišu da su muž i žena napadnuti u Ivan-begovoj ulici, kod murala pokojnog košarkaša crno-belih Harisa Brkića. Osim toga, oni ističu da je bračni par prošao sa lakšim povredama. 
 
"Policiji je oko sat vremena posle ponoći prijavljena tuča u Ivan-begovoj ulici, na jednoj od lokacija gde su se nalazili murali. Beograđanin koji živi u ovom delu grada primetio je grupu od desetak mladića kod zida sa Brkićevim likom, pa je pomislio da mu kradu motor koji je bio parkiran u blizini. Prišao im je i uzviknuo ‘šta radite oko mopeda’, kada ga je nekoliko njih tada napalo. Iz stana je na ulicu izašla zatim i njegova supruga, da bi dvojica vandala nasrnula i na nju i naneli joj lakše telesne povrede. Grupa se ubrzo razbežala, a policija je, nedugo zatim, uhvatila jednog od njih", pišu "Novosti". 
 
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova kažu da je više osoba napalo muškarca starosti 62 godine. 
 
"Pronađeno je vozilo kojem su pobegli, ubrzo je u Policijsku upravu Beograd priveden jedan mladić (21), koji se sumnjiči za nasilničko ponašanje. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati", ističu iz MUP. 
 
Da podsetimo, murali poznatih navijača Partizana među kojima su, između ostalog, Duško Radović, Bora Todorović, Zoran Radmilović, Nada Knežević, Slobodan Aligrudić, Dragan Mance i Mija Aleksić, uništeni su u noći između petka i subote. 
 
Autori murala su nešto ranije za N1 izjavili da su "čudne okolnosti pod kojima je sve ovo urađeno - nekoliko meseci pred gradske izbore". 
 
"Znamo da ovo nisu uradili navijači Partizana, niti vatreni stariji navijači Zvezde koji imaju bilo kakav staž na tribini", naveli su oni. 
 
Inače, na društvenim mrežama objavljena je fotografija obnovljenog murala Duška Radovića u dresu Partizana na uglu Dobračine i Gospodar Jevremove ulice. 
  • Honorarni Komunalac

    22.01.2018 10:42
    A za iscrtavanje
    Sigurno su za njihovo iscrtavanje imali dozvole?!
  • Gfgjh

    22.01.2018 09:17
    Klasično skretanje pažnje sa aktuelnih političkih problema
  • Ludilo u stali

    22.01.2018 08:07
    Navijaci, perjanica rezima ili drzavni sluzbenici na poslovima distribucije narkotika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.