Miša Vacić poručio da će lično da mobiliše decu za rat

Kontroverzni Miša Vacić, koji je nedavno postao lider "Srpske desnice" podelio je na Tviteru tekst u kojem se govori o spremnosti Vojske Srbije.
Vacić je objavio tekst za sajta "Nacionalist“ – “Vojska Srbije spremna: Ako Šiptari napadnu, za tri sata uzimamo sever", a potom ušao u raspravu sa nekoliko korisnika ove društvene mreže.
 
Na pitanje jednog od tviteraša - ko će da ratuje, Vacić je imao kratak odgovor. 
 
"Tvoja deca će da idu. Ja ću ih lično mobilisati", napisao je on. 
 
 
Korisnici Tvitera ubrzo su podsetili Vacića da nije uspeo ni da dobije čašu vode tokom gostovanja na televiziji N1, te da će teško ikoga da mobiliše.
 
 
Da podsetimo, Vacić je u žižu javnosti dospeo prošle godine kada je postavljen za savetnika u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, a onda dobio otkaz posle samo nekoliko dana. 
 
Inače, Vacić je bivši vođa desničarske organizacije "SNP 1389", a nedavno je došao na čelo stranke nacionalno – konzervativne orijentacije "Srpska desnica".
  • Ratovao sam 1999

    02.02.2018 21:30
    Ajte sad vi
    Mungos, Sever Srbije, G, purger NS i ostali srBski junaci: JuriiiS! Na Kosovo ravno! Sledite Misu Vacica, Dveri i Zavetnike. Ne berite brige, platicemo Amfilohiju koliko treba da vam odrzi opelo onako djuture, u tome je strucnjak.
    Ja sam svoje odratovao 1999. Zao mi je sto je Prase potpisao kapitulaciju prerano, pa NATO nije malo poravnao Beograd i resio pitanje Vojvodine, ili bar Backe i Banata. Nemate pojma koliko je malo nedostajalo da Vojvodina predje iz Srbije u civilizaciju. Srbijanci su vec spremili organizovanu bezaniju, NATO je bacao letke. Bilo je to doba velike nade, prvi put od 1988.
    Ok, cekacemo drugu priliku, a ona ce svakako doci, jer patriJote nista nisu naucile iz bombardovanja.
  • Deran

    01.02.2018 23:43
    Pomozite ovom simpatičnom, ali duševno obolelom mladiću
  • N

    31.01.2018 21:42
    /
    Ma, ko je bre taj ološ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.