Đurić: Nismo dobili nijednu informaciju o istrazi ubistva Ivanovića

Beograd nije dobio nijednu informaciju iz istrage o ubistvu Olivera Ivanovića, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.
Đurić: Nismo dobili nijednu informaciju o istrazi ubistva Ivanovića
Foto: 021.rs
Na tvrdnje iz Tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici da su spremni da sarađuju sa Beogradom i da su informacije iz istrage prosledili Beogradu, Đurić kaže da je razgovarao sa predstavnicima svih državnih organa i ništa nisu dobili od Prištine.
 
"Mene takve tvrdnje zabrinjavaju, jer u Beograd ništa nije stiglo. Razgovarao sam sa pravosudnim organima, predstavnicima ministarstva i ništa nisu dobili od Prištine. To govori o karakteru istrage", rekao je Đurić za RTS. 
 
Govoreći o izveštaju Antonija Guteraša koji će danas biti pred Savetom bezbednosti UN - opomene Prištini i zahtev da se otkriju ubice Olivera Ivanovića, Đurić kaže da samo održavanje sednice Saveta bezbednosti o Kosovu i Metohiji užasno nervira separatiste u Prištini, jer to dokazuje da na KiM ništa nije rešeno. 
 
"Iako su jednostrano pokušali da reše status, još uvek na nivou svetskih organizacija ta tema nije regulisana kako njima odgovara. Za nas je to prilika da iznesemo istinu o tome šta se tamo dešava, o položaju našeg naroda", naglasio je direktor Kancelarije za KiM.
  • Pedja

    07.02.2018 19:04
    Kakva šteta
    Sve što biste tvoj gazda i ti učinili je da pokušate da prikrijete činjenice. Zar niste mesecima vodili histeričnu kampanju protiv Ivanovića i nazivali ga izdajnikom?
  • Carls Tejlor

    07.02.2018 17:09
    Isti ljudi su nas lagali devedesetih, isti nas lazu i sada. Ovo je samo jos jedna u nizu lazi SNS-ovaca koja samo potvrdjuje sumnju da su duboko umesani u ubistvo Ivanovica. Nadam se da ce im se suditi jednog dana.
  • Dunja

    07.02.2018 16:24
    komentar
    Ivanović je bio vrlo važna karika u politici koja je imala za cilj opstanak Srba na vekovnim ognjištima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija