Zaplenjeno ulje kanabisa u Beogradu

Beogradska policija je, u dve odvojene akcije, uhapsila pet osoba i zaplenila oko dva kilograma ulja kanabisa i 300 grama marihuane.
Zaplenjeno ulje kanabisa u Beogradu
Foto: Pixabay
U prvoj akciji, pretresom jednog auto-servisa na Vidikovcu, pronađeno je 300 grama marihuane. Uhapšeni su V.G. (44) R.G. (40) i D.S. (39), saopštio je MUP.
 
U drugoj akciji, policija je na Čukarici na parkingu u "audiju" pronašla kilogram ulja kanabisa i uhapsila D.P. (47) i L.P. (20), koji su se nalazili u automobilu. Pretresom stana osumnjičenih policija je pronašla još 950 grama ulja od kanabisa.
 
Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Trt

    10.02.2018 17:02
    Kada probaju da vam oduzmu ulje za lečenje, po meni imate potpuno moralno pravo da odgovorite oružanom silom. i protiv policije koja vas hapsi, i protiv sudije, i protiv zakonodavaca koji pišu takve umobolnosti, i protiv kvazilekara koji to podržavaju po šarlatanskim emisijama.
  • marko

    09.02.2018 18:16
    Bedni ste
    Naravno da su ih pohapsili jer lece ljude od karcinoma a onda ruse ciljeve ovih izdajnika da predaju praznu srbiju..gorivo 145 din..u radnjama sve poskupelo otima causesku
  • Legalista

    09.02.2018 17:34
    Kada bi ovi preparati i marihuana bili legalni država bi mogla da ubira pare od poreza.
    Na ovaj način samo privilegovani pojedinci iz DB-a zgrću pare na nelegalnoj prodaji a obični smrtnici dobijaju kazne jer nelegalno nabavljaju proizvode koje trebaju/žele...
    Samo ova rupa od države u svemu kasni pa i tome....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.