Lekić će tužiti Anu Brnabić

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić izjavio je da će podneti tužbu protiv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić zbog njene izjave da "nisu evropske vrednosti kada predsednik NUNS-a izabranog predsednika države naziva ubicom".
"To ne odgovara istini, ja sam reagovao na jedini mogući način i pozvao je preko društvenih mreža da se izvini ili da odgovara sudu. Pošto je prošlo 48 sati, gospođa premijerka će zbog te uvrede, laži morati da završi na sudu", kazao je Lekić.  
 
Komentarišući izjavu premijerke da su "nedopustivi i necivilizovani verbalni ispadi nekih predstavnika medija i medijskih asocijacija koji sebi daju slobodu da na društvenim mrežama iznose najozbiljnije optužbe protiv legitimnih predstavnika vlasti Srbije", Lekić je kazao da Brnabić treba da kaže na koga misli. 
 
"Neka kaže koji su to predstavnici medija i kojim je to zakonom i dekretom zabranjeno iznositi kritike ili opravdane optužbe na račun pripadnika vlasti u javnom govoru, na društvnim mrežama i u medijima. Ako to ne odgovara istini, postoji način da se to sankcioniše", istakao je on.
  • uzmi račun

    13.02.2018 13:18
    i pobedi
    https://allleadersoftheworld.com/ana-brnabic/
  • @Posmatrač

    13.02.2018 08:50
    Opaaa, školovani bot? Za svaku pohvalu, napreduju ovi naprednjaci!
  • Posmatrač

    13.02.2018 04:46
    Strukovno udruženje koje po prirodi stvari ne treba da se bavi politikom, a ni nekom ozbiljnom profesijom (jer novinari su ranije bili univerzalne neznalice, a sad su limitirano funkcionalno pismeni), hoće da bude politički faktor kojem je sve dozvoljeno i za koji ne važe pravila civilizovanog ponašanja.

    Kad ih na to opomene jedan visokopozicionirani funkcioner koji veoma bir reči, oni bi da presaviju tabak. E to dokaza da, pored onog gore napisanog, ni emocinalna stabilnost te profesije nije na solidnom nivou.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija