Sloga: Sindikalcu zabranjen ulazak u pogon zbog dolaska Malog

Predsedniku sindikata "Sloga" GSP Beograd, Nebojši Aleksiću, juče je zabranjen ulaz u pogon Karaburma, u trenutku kada je u najavljenu posetu tom pogonu došao prvi čovek Beograda, gradonačelnik Siniša Mali, tvrde Udruženi sindikati Srbije "Sloga".
Sloga: Sindikalcu zabranjen ulazak u pogon zbog dolaska Malog
Foto: Pixabay
"Njemu je ulaz zabranjen od strane unutrašnje kontrole po nalogu generalnog direktora Željka Milkovića, u strahu da Aleksić kao sindikalac i zaposleni ne bi gradonačelnika obavestio o problemima unutar tog javnog preduzeća, ili postavio neka nezgodna pitanja koja se odnose na nenamensko trošenje novca građana Beograda, nedostatak htz opreme, delova, alata", navodi ovaj sindikat.
 
Zbog zabrane ulaska u svoje preduzeće Aleksić se obratio policiji, čija je patrola izašla, obavila razgovor i napravila zapisnik, međutim ne i uvela u pogon.
 
"Smatramo da je glavni razlog nezakonitog postupanja prema Aleksiću nedavno održani javni razgovor sa bivšim gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom na Zelenom vencu, gde je Aleksić kao sindikalac napravio poređenje nekadašnjeg i sadašnjeg stanja u JKP GSP, upozorio na sadašnje male plate, nedostatak opreme i sredstava za svakodnevni rad, kao i konstantan odlazak vozača iz tog preduzeća zbog malih plata", dodaje "Sloga".
  • Draganab

    17.02.2018 21:09
    Dve strane
    culi smo jednu stranu, uvek treba saslusati i drugu
  • ološ

    17.02.2018 20:05
    Mali je zaštićen kao redak primerak ljudske vrste. zaštitio ga AV, kada tuče ženu, kada je oteo zemljište, kadda lovu iz korupcije pere preko ofšorića, kada je kupio 24 stana u Bugarskoj i 5 u BGD, kada 60.000 eur plaća školarinu deci, kada plagira doktorsku disertaci.....
  • Ma ajde

    17.02.2018 17:18
    Namerno krene da udje, pa kad mu kažu da ne može, on odmah u novine sve...nameštaljka čista !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.