Bogoljubu Kariću nejasno kako iko može da bude protiv Vučića

Predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić izjavio je na mitingu SNS da ne razume kako neko može da bude protiv Aleksandra Vučića.
Prema Karićevim rečima, u Beogradu se danas radi i gradi, a "niko nije branio ranijoj vlasti da se stotine kranova danas vidi nad Beogradom".
 
"Mogli su da rade i grade svih ovih decenija i godina, niko im nije branio osim njih samih, ali imali su druga posla, bili su zauzeti nekim drugim delima i neka im je sa srećom to što su radili... Danas, vidim pokušavaju da predstave nešto sa nekoliko ljudi oko sebe, ne mogu da skupe ni jedan kombi... Jedini program im je kako protiv Vučića", rekao je Karić, prenosi B92
 
Kako kaže, ne razume kako danas neko može da bude protiv Vučića "kad nas je pomirio sa celim svetom i sad smo poštovana država i narod gde god odemo". 
 
"Ne postoji šansa da SNS sa Aleksandrom Vučićem na čelu ne pobedi", rekao je Karić. 
  • Nervirach

    18.02.2018 13:56
    Za one kojima je bombardovanje nuta godina, i moj otac je davao Zajam za Srbiju. A samo se ovaj antuhrist ovajdio. Ako mislite da je srpski jezik ugrozen zabranite Karicu da govori
  • Lala

    18.02.2018 12:49
    Za ovak'o uvlacenje naterati ga da licno i PESKE prebroji sve kranove u Beogradu
  • Predragg

    18.02.2018 11:46
    A pesma kaze...."Dno dna"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.