Direktan sudar automobila kod Aleksinca, među povređenima i dete

Četiri osobe od kojih jedna teško, povređene su danas oko 14:10 časova u saobraćajnoj nezgodi u selu Gornja Toponica.
Direktan sudar automobila kod Aleksinca, među povređenima i dete
Foto: Pixabay (ilustracija)
Do nezgode je došlo kada je 44-ogodišnji Nišlija upravljajući "opel vektrom" idući iz pravca Aleksinca izgubio kontrolu nad automobilom i direktno se sudario sa "reno meganom" niških registarskih tablica koji mu je dolazio u susret. Od siline udarca leva strana "opela" je potpuno smrskana, a vozač je ostao zarobljen u gomili zgužvanog metala zbog čega je Hitna pomoć zatražila asistenciju vatrogasaca. Oni su isekli karoseriju automobila i izvukli povređenog čoveka a Hitna pomoć ga je prebacila do Kliničkog centra.
 
Šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći Saša Milutinović je saopštio da su intervenisala dva medicinska tima.
 
"Obavešteni smo da su u udesu učestvovala dva vozila te da su povređene četiri osobe pa smo u Gornju Toponicu poslali dve ekipe. Najteže je povređen vozač "opela", on i još dve osobe koje su se nalazile u drugom vozilu prebačene su do Urgentnog centra a treća, s obzirom da se radi o detetu, zbrinuta je na Dečjoj hirurgiji", rekao je Milutinović.
 
U "reno meganu" su se nalazili mladić koji je upravljao automobilom, njegova devojka i njena sestra. Oni se nalaze u Kliničkom centru na dijagnostici, i prema prvim informacijama, lakše su povređeni.
 
Policijski uviđaj je u toku a saobraćaj se na ovoj deonici odvija nesmetano. Prema nezvaničnim informacijama, koji su potvrdili i očevici, vozaču "opela" je pozlilo zbog čega je prešao na levu stranu kolovoza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija