FOTO: Izdata lična karta na ime Ljubiša Preletačević Beli

Nevladine organizacije Cedid i Crta, koje kao posmatrači prate sednice Gradske izborne komisije, saopštile su na svojim tviter nalozima da je lična karta Ljubiše Preletačevića Belog, potpisnika saglasnosti da bude nosilac izborne liste, izdata 21. februara 2018. godine, kao i da je saglasnost overena kod notara sinoć u 20:58 časova.
FOTO: Izdata lična karta na ime Ljubiša Preletačević Beli
Foto: 021.rs
"Neki novi čovek imena Ljubiša Preletačević postao danas, dao saglasnost, aneksirao i to je to", naveo je Bojan Klačar iz Cesida na svom Tviter nalogu.
 
 
Izborna lista "Ljubiša Preletačević BELI - Zato što volimo BELOVGRAD" proglašena je sa 22 glasa "za", sedam glasova "protiv, uz dva uzdržana.
 
Na društvenim mrežama je objavljena i lična karta sa fotografijom na kojoj se vidi da je nekome sa imenom Ljubiša Preletačević Beli Policijska uprava za Beograd izdala ličnu kartu 21. februara ove godine.
 
Ovu fotografiju okačio je i Luka Maksimović, osoba koja je na ranijim predsedničkim izborima glumila fiktivnog lika Ljubišu Preletačevića Belog, s komentarom "Saglasan gosn Ljubiša. Kec u rukavu- LISTA broj 22! Ave".
 
  • ko je Ko

    22.02.2018 18:26
    Ko se boji belog još....alo ljudi iz BG izađite masovno na izbore svi 100%, i izaberite najboljeg kandidata....pustite prazne priče....
  • zdunt

    22.02.2018 14:33
    Opet ovaj ?
  • Crni prizemni

    22.02.2018 13:44
    Ovo je bre onaj lik iz onog snimak 1999
    "to sto kazu... propaganda ... nije istina"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija