Aktivista SNS koji se sukobio sa oficirom ranije cepao transparente građana

Jedan od dvoje aktivista Srpske napredne stranke (SNS) koji su se nedavno sukobili sa oficirom Vojske Srbije, učestvovao je u nasilničkom ponašanju i prilikom cepanja transparenata protiv funkcionera SNS-a Nebojše Stefanovića ispred Višeg suda u Beogradu, preneo je "Danas".
Kako se navodi, aktivisti SNS-a Nemanja i Nevena, koji su pre nekoliko dana gostovali u emisiji "Ćirilica" TV Hepi, kada je gost bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao aktivisti stranke pojavili su se na skupu koji je organizovan ispred Višeg suda tokom ročišta po tužbi ministra policije Stefanovića protiv nedeljnika NIN.
 
List dodaje da se na snimku sa tog skupa vidi Nemanja u grupi ljudi koji su pokušali da cepaju transparente nekolicine okupljenih pristalica NIN-a.
 
Snimak možete pogledati na ovom linku.
 
"Komešanje je tada nastalo između brojnih simpatizera SNS-a i par aktivista sa transparentom 'protiv terora vlasti' u šta se Nemanja umešao", naveo je "Danas".
 
O sukobu aktivista SNS Nemanje i Nevene sa oficirom Vojske Srbije u emisiji "Ćirilica" govorio je i Vučić koji je oficira koji je uhapšen nakon sukoba nazvao "barabom", a Nemanju i Nevenu opisao kao "divnu decu" i dodao da je "ponosan na njih jer oni nikoga ne biju".
 
Vojni sindikat Srbije saopštio je nakon toga da pripadnike Vojske Srbije (VS) niko ne sme da naziva "barabama" i pozvao predsednika Vučića da se izvini zbog te, kako se ocenjuje, sramne izjave i "izdajničkog i kukavičkog čina".
 
Vojni sindikat je ocenio da Vučićeva izjava da je kapetan Specijalne brigade, koji se sukobio sa aktivistima Srpske napredne stranke, "baraba", može da bude samo posledica činjenice da Vučić nije obavešten o detaljima tog događaja ili da zna sve, ali da "bezosećajno i s namerom, uz zloupotrebe vlasti na svim nivoima, svoj lični i interes stranke koju zastupa, stavlja iznad javnog interesa, zakona i istine".
  • VladaN

    27.02.2018 10:04
    @Branko
    Nezna se ko je drskiji, bezobrazniji, bahatiji i primitivniji, Vi i slični ili Vučić. Kako Vaš preCednik kaže, barabe.
  • Podbarac Original

    26.02.2018 13:22
    @Branko
    Kada bi bio neki blesimetar za merenje tvoje gluposti,mislim da bi eksplodirao koliko si ti glup.
  • Niko

    24.02.2018 15:10
    Kako je lepo sto ovde imate prostora da se izjadate i lecite svoje komplekse protiv Srbije i Srba.Al vas separatista je malo.Ako su ga aktivisti napali hapsi ako je on njih hapsi a ne jao, kuku, vojvosmraderi koji su separatisti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.