FOTO: Mural s likom Zorana Đinđića prekrečen posle dva dana

Mural s likom Zorana Đinđića, koji je osvanuo u Beogradu na dan kada je pre 21 godine izabran za gradonačelnika Beograda, već je prekrečen.
Mural je oslikan na platou ispred Filozofskog fakulteta i osvanuo je 21. februara, na dan kada je 1997. Đinđić izabran za gradonačelnika Beograda, prenosi B92.
 
 
Pored lika Đinđića stoji i njegov citat iz perioda kada je bio gradonačelnik: "Grad je po svom imenu beo. Mi ćemo ga napraviti i gradom svetla, 1997."
 
 
Međutim, dva dana od kako je nepoznati autor oslikao mural, on je jutros prekrečen belom bojom.To je izazvalo oštre reakcije na društvenim mrežama.
  • Branka

    24.02.2018 10:01
    ...
    Dzaba ste krecili - necete obrisati Djindjicev lik i delo !
  • vladimir

    23.02.2018 23:35
    BEO
    Rekao je sam grad je beo,pa sada jeste beo,djiki je rekao istinu.
  • VladaN

    23.02.2018 21:07
    bitno da se murali..
    ...raznoraznih dripaca mogu videti u skoro svakom kvartu, da je lik nekog krimosa bio na stadionu Vojvodine (Karađorđe sigurno nije)...a nekoga ko je bar imao hrabrosti da se suprotstavi zlu 00'ih završava ovako. Naravno, to su vrednosti Vuciceve privatne drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija